Hakkımızda

GELECEK ÇOCUKLARLA AYDINLANIR!

Hakkımızda

Türkiye'nin 81 ilinde çocuk ve gençlik refahını artırmaya odaklanan, din, dil, ırk, siyasi görüş, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımı gözetmeksizin toplumun tüm kesimlerine yönelik faaliyetler yürüterek dezavantajlı grupların becerilerle donanmalarını sağlama, ekonomik ve sosyal kaynaklara eşit erişim sağlama, karar alma süreçlerine katılımı destekleme ve toplumsal duyarlılığı artırma misyonunu sürdürmektedir. Dernek, hükümetler, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu çok paydaşlı ortaklıklarla, örgütlü ve gönüllülük bilinciyle hareket eden toplumların etkinliğine inanmaktadır.
Geleceğe Yön Ver Derneği olarak, çocukların ve gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.